DOLAZAK PREDSJEDNIKA PREDSJEDNIŠTVA U DOBOJ

UKRATKO

"Milorad Dodik, predsjednik RS: "Dolazak Izetbegovića shvatamo više kao turistički, kao čovjeka koji vodi svoju kampanju, što je legitimno. Izetbegović u svakoj drugoj funkciji u Doboju ne može da bude predstavljen, jer za to nema odluke Predsjedništva.“ Dodik je još poručio da Srpska treba da ojača svoje kapacitete, jer se BiH pokazuje kao neefikasna i nemoguća.“To nisu samo moje riječi, ali očigledno je da sam o tome prvi ja počeo da govorim. Danas to možete da čujete i od drugih ljudi i institucija da je BiH teško održiva zemlja"."

HEAD OF THE PRESIDENCY COMES TO DOBOJ

SUMMARY

"Milorad Dodik, the president of RS: “We see Izetbegović’s visit more as a tourist visit, as a visit of a man on campaign, which is legitimate. Izetbegović cannot be represented in any other capacity in Doboj, because there is no decision by the Presidency for this.” Dodik added that Serbia needs to strengthen its capacity, because BiH is proving to be inefficient and impossible. “These are not just my words, but obviously I was the first to say it. Today you can also hear from other people and institutions that BiH is hardly a viable state.”"

Photo © : Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg   |   # Poplave 2014. / The Floods 2014   # Poplave 2 / The Floods 2   |   07.08.2014.
VIŠE O TOME / READ MORE