Humanitarne akcije Humanitarian Efforts

ŠIROKI BRIJEG: HUMANITARNI KONCERT

UKRATKO

"Ulaznice će se prodavati po simboličnoj cijeni od 5 KM, a bit će postavljene i kutije za prikupljanje dobrovoljnih priloga. Svatko tko kupi ulaznicu dobit će i jedno piće besplatno, a sav prikupljeni novac će biti uložen u kupovinu najpotrebitijih stvari za pomoć stradalima u poplavama."

ŠIROKI BRIJEG​​: BENEFIT CONCERT

SUMMARY

"Tickets will be sold at the token price of 5 BAM, and collection boxes will be placed for donations. Ticket holders are allowed one complimentary drink, and all proceeds will be used for buying necessities for the flood victims."

Photo © : www.jabuka.tv   |   # Poplave 2014. / The Floods 2014   # Humanitarne aktivnosti / Humanitarian Efforts   |   28.05.2014.

ŠIROKI BRIJEG: HUMANITARNI KONCERT

28.05.2014.

Humanitarni koncert širokobrijeških glazbenika za pomoć žrtvama poplava održat će se u subotu, 31. svibnja, 2014. u caffe Puž na Brijegu preko puta Akademije likovnih umjetnosti. U suradnji sa Vijećem mladih Široki Brijeg nastupit će Pešes, Not Jane, Igor Duraković, WTF i The Sweepers.

Ulaznice će se prodavati po simboličnoj cijeni od 5 KM, a bit će postavljene i kutije za prikupljanje dobrovoljnih priloga.

Svatko tko kupi ulaznicu dobit će i jedno piće besplatno, a sav prikupljeni novac će biti uložen u kupovinu najpotrebitijih stvari za pomoć stradalima u poplavama.

Također će u subotu od 14:00 – 18:00 sati biti otvorena i vrata Duhanske stanice u Širokom Brijegu za prikupljanje pomoći.

Svi su dobrodošli i pozvani da ovom prilikom, uz dobru zabavu, pomognu i nastradalima u poplavljenim područjima.

www.jabuka.tv


Dialogue - BiH2.0 - Dijalog is committed to promoting Open Policy, Open Information, and Open Government across Bosnia-Herzegovina.
Dialogue - BiH2.0 - Dijalog je posvećena promociji otvorenog pristupa politici, informacijama i djelovanju vlasti, na prostoru Bosne i Hercegovine.